Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Shootball, el documental del cas Maristes

Data: 11 de gener de 2019
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Des de l'AMPA de l'Ernest Lluch, la Xarxa Groga de L'Hospitalet i l'Associació Educativa Itaca volem convidar-vos a l'estrena de "Shootball" a la nostra ciutat.

El documental, dirigit pel Fèlix Colomer, arriba a L'Hospitalet deprés de recórrer moltes sales i recollir diversos premis.

El "cas Maristes", d'abusos sexuals a menors, va ser destapat pel Manuel Barbero, pare d'una de les victimes. A la seva denúncia es van anar sumant un gran nombre d'afectats que van assenyalar a més d'una desena de botxins.

La projecció del documental i el debat amb el director i Manuel Barbero serà el proper 11 de gener, a les 18 hores, a l'Auditori Barradas. Els assistents podran fer una aportació voluntària a benefici de l'associació Mans Petites que treballa per la protecció i prevenció de l'abús sexual i el maltractament a menors.

Shootball és un documental dolorós, incòmode, valent i molt necessari. Deixar de mirar cap a un altre costat per donar suport a les víctimes és el primer pas per evitar que la història es repeteixi.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400