Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Tornen les Càpsules de L'Hospitalet

Inscripcions obertes
del 28 de gener al 28 de febrer
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ja hem començat a preparar l’edició 2019 de Càpsules de L’Hospitalet. Estem fent els primers passos per a engegar la maquinària i, evidentment, els més importants sou vosaltres: els artistes.
En aquesta convocatòria hem de seleccionar 12 companyies que actuaran durant les Festes de Primavera (26 i 27 d’Abril de 2019) i durant el Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia (23 i 24 de maig de 2019). Però penseu que els espectacles que ens oferiu no només opten a aquestes dates concretes. Actualment, les Càpsules ofereixen diferents convocatòries al llarg de l'any tant durant les Festes de Primavera de la ciutat de L'Hospitalet com a través dels dissabtes a Santa Eulàlia adreçades tant a públic adult com familiar. Aquesta oferta va creixent dia a dia i s'està ampliant a altres districtes de la ciutat que se sumen a aquest format per a les seves celebracions.

Us podeu descarregar els PDF amb les característiques de la convocatòria d’aquest any així com les condicions per poder-hi participar. Us adjuntem també la butlleta d’inscripció (totalment imprescindible si hi voleu participar).

Teniu de temps fins el 28 de febrer!
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400