Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/02/2020
Millora espai públic

Actuació integral de neteja viària al carrer dels Naranjos i al carrer de la Pubilla Cases

Amb l’acció Net i polit, els dies 13 i 14 de febrer s’hi netegen a fons les voreres i la calçada; s’hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, i s’hi fan petites reparacions a l’espai públic
Veure imatge de Actuació integral de neteja viària al carrer dels Naranjos i al carrer de la Pubilla Cases (nova finestra)
El carrer dels Naranjos —entre l’avinguda de Severo Ochoa i el carrer del Molí— i el carrer de la Pubilla Cases seran objecte els dies 13 i 14 de febrer d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i als carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any 2017 es va fer a la ronda de la Torrassa, a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació va continuar el 2018 a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; a Sant Josep, a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, i a Pubilla Cases, a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina.

L’any passat la neteja integral es va fer als carrers de Pujós i d’Occident, a Collblanc; al carrer de la Riera de la Creu, al Centre, i a l’entorn dels jardins de la Granota, a la Florida. I aquest 2020 l’acció s’ha reprès, el passat mes de gener, en diversos trams del carrer de Pujós, de la Joventut, d’Orient i de París, a més dels jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, al barri de Collblanc.

Per als pròxims mesos estan previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet. A més, l’Ajuntament ha potenciat els darrers mesos el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet aprova una moció sobre l’emergència educativa  i el curs escolar 2020-21  (nova finestra)
Veure imatge de Núria Marín celebra la decisió de fer el MWC el juny de 2021 (nova finestra)
Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Programa d’auxiliars de conversa d’anglès comença un nou curs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400