Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/05/2018
Esports

El Consell Esportiu de L’Hospitalet, premiat pel seu programa de valors

El Consell Esportiu de L’Hospitalet és l'organitzador dels Jocs Escolars, que l’any passat van celebrar el seu 40è aniversari,
Veure imatge de  El Consell Esportiu de L’Hospitalet, premiat pel seu programa de valors (nova finestra)
El programa de valors del Consell Esportiu de L’Hospitalet ha estat distingit amb un dels premis de la segona edició dels Guardons de l’Esport, que atorga la Fundació Catalana per a l’Esport.

En concret, el programa ha estat distingit a la categoria Difusió dels valors de l’esport, juntament amb els projectes de BRAFA, Ràdio Tordera i RNE.

El Consell Esportiu de L’Hospitalet, organitzador dels Jocs Escolars, que l’any passat van celebrar el seu 40è aniversari, ha estat sempre compromès amb la difusió dels valors de l’esport. Fa uns mesos va presentar la seva candidatura arran de la posada en marxa aquesta temporada de diferents projectes, a partir de la creació d’un comitè ètic. Aquest òrgan ha impulsat diferents accions com les classificacions paral•leles en valors i el Codi ètic, un document que intenta regular el bon comportament en les diferents competicions.

Segons les bases dels premis, a la categoria Difusió dels valors de l’esport es distingeixen “aquelles accions comunicatives continuades en el temps o aquelles campanyes de comunicació/màrqueting puntuals que hagin destacat per contribuir de manera notable a difondre i a estendre els hàbits de vida saludables i/o els valors esportius a la nostra societat”.

L’objectiu dels Guardons de l’Esport és reconèixer persones, entitats i projectes que treballen per transformar de forma positiva la realitat social en el seu entorn més proper, amb l’esport o l’activitat física com a principal eina.

Els Guardons de l’Esport també s’atorguen en les categories Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social; Difusió de valors de l’esport; Educació i esport de lleure; Foment i difusió dels hàbits esportius; L’esport català al món, i Patrocini i mecenatge.

El Comitè d’Avaluació dels Guardons de l’Esport el formen membres del Patronat de la Fundació Catalana per a l’Esport, el director gerent de la Fundació Catalana per a l’Esport i un representat designat per cada entitat o empresa patrocinadora d’aquesta segona edició, sota la presidència d’honor del president de la Generalitat.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400