Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/03/2019
Promoció econòmica i ocupació

Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet

Hi participen 20 persones en situació d’atur d'entre 24 i 59 anys 
Veure imatge de  Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet (nova finestra)
20 persones en situació d’atur amb edats compreses entre els 24 i els 59 anys participen en la tercera Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet per reactivar i optimitzar la recerca de feina amb noves tècniques i eines, d’acord amb el nou mercat laboral: global, canviant i més tecnològic.

Aquest programa d’orientació laboral, que es durà a terme a l’equipament municipal Gornal Activa fins al mes d’agost, està impulsat per la Fundació Santa María la Real, Fundació Telefónica i l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins el programa operatiu POISES.

Aquesta llançadora la integren 20 persones en atur —12 dones i 8 homes— amb edats compreses entre els 24 i els 59 anys, i amb perfils formatius molt diversos: sense estudis, ESO, formació professional, batxillerat i estudis universitaris.

Entre els participants, hi ha qui busca la seva primera feina i qui vol una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en sectors com l’administració, la logística, l’hostaleria, la comunicació, l’atenció al client, l’electricitat, la neteja, el comerç, l’enginyeria, la biologia o el disseny gràfic, entre d’altres.

Es tracta d’un grup heterogeni, amb experiències molt variades i amb la tasca comuna de fer equip i compartir un mateix objectiu: ajudar-se mútuament per millorar les seves habilitats professionals, i emprendre una recerca de feina més professional, proactiva i coordinada, per disposar de noves oportunitats laborals.

Durant els propers cinc mesos, participaran en diverses activitats per optimitzar la cerca de treball: tallers d’autoconeixement i d’intel•ligència emocional per aprendre a enfocar el seu objectiu; actualització i modernització del currículum, o simulacions d’entrevistes de treball i de processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d’ocupabilitat; visitaran empreses, i organitzaran trobades amb reclutadors per aconseguir la seva inserció laboral. Tot això, guiats i orientats per una tècnica de la Fundació Santa María la Real

Tot i que l’equip ja està configurat, la inscripció per a aquesta llançadora continua oberta amb l’objectiu de completar la reserva i cobrir possibles baixes que puguin sorgir per la inserció laboral d’alguns dels participants. Les persones interessades poden inscriure’s al web del programa (www.lanzaderasdeempleo.es), a l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació (carretera del Mig, 85-87 ) i a l’Oficina Jove - Casa dels Cargols (carrer del Llobregat, 127-141).

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400