Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/04/2017
Esport

Les Festes de Primavera conviden a fer esport

La Cursa Nocturna, les activitats a la plaça de Lluís Companys i Jover i l’Enroda’t són les principals cites esportives del programa d’actes de les Festes de Primavera
Veure imatge de 	Les Festes de Primavera conviden a fer esport (nova finestra)
L’esport serà, un any més, un dels protagonistes de les Festes de Primavera, amb la 8a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, les activitats esportives de la plaça de Lluís Companys i Jover i l’Enroda’t, la festa de la bicicleta, dels patins i de les bicicletes adaptades.

La Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet tornarà a omplir de festa i esport la plaça d’Europa dissabte, 22 d’abril, a partir de les 21 hores. La prova compta amb 4.427 persones inscrites: 2.619, per a la cursa de 10 quilòmetres (688 dones i  1931 homes), i 1.808, per a la de cinc quilòmetres (974 dones i 834 homes). Quan acabi la prova, els assistents podran gaudir de música en directe i d’una fideuà i un refresc. 

La Cursa Nocturna, que incorpora sempre un vessant solidari, col•labora aquest any amb l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. Les aportacions recollides dissabte es destinaran a dos grups de recerca bàsica relacionada amb la malaltia: l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

El mateix dissabte, durant tot el dia, la plaça de Lluís Companys i Jover acollirà un any més una jornada esportiva que inclourà activitats obertes d’arts marcials, acrobàcies, escacs, tai-txi i zumba, entre altres. A més, a partir de les 18 hores es farà una flashmob amb una coreografia que està penjada a les xarxes socials per tal que tothom hi pugui participar.

L’endemà de la Cursa Nocturna, la plaça d’Europa tornarà a ser, a partir de les 10 del matí, un espai esportiu amb una nova edició de l’Enroda’t, una passejada de 9 quilòmetres per un circuit molt accessible que passa pels barris de Santa Eulàlia, Bellvitge, Gornal i Sant Josep, que no necessita inscripció prèvia. A partir de les 11 hores es faran a la plaça d’Europa diverses activitats ludicoesportives amb la col•laboració d’entitats de la ciutat com ara tennis taula, voleibol, bàsquet amb cadira de rodes, corfbol, inflables, circuit de bicis adaptades, etc.

D’altra banda, dissabte i diumenge els poliesportius municipals de la ciutat faran jornades de portes obertes amb activitats dirigides especials per a tothom que hi accedeixi.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400