Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/02/2019
Esports

Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
La 10a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa i del Districte Econòmic. Aquesta edició serà especial, ja que serà la número 10, raó per la qual aquest any hi haurà algunes sorpreses. La Nocturna de L’Hospitalet ha esdevingut un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i com a trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants a l’entorn de la plaça d’Europa.

Avui s’ha obert el termini per inscriure’s per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la Cursa. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cursanocturnalh.cat fins al 10 d’abril, i, presencialment, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge i a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, fins el 7 d’abril. Els preus de les inscripcions van dels 11 als 16 euros, i inclouen un euro d’aportació a la causa solidària, que aquest any estarà destinada al projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu per construir el SJD Pediatric Cancer Center.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. Com l’any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre. L’edat mínima per participar-hi és de 14 anys en la prova de 5 quilòmetres i de 16 anys en la prova de 10 quilòmetres. 

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2, Aigües de Barcelona, Aedas Homes i Jeep Turiauto. També hi col•laboren la Diputació de Barcelona,  Decathlon, Centre de Fisioteràpia Toni Bové i Voluntaris L’H.

Últimes notícies

Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell (nova finestra)
Veure imatge de 	La policia local rep un dels Premis Nacionals de Seguretat Viària (nova finestra)
Veure imatge de  Dia Mundial de la Salut Mental a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400