Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/02/2019
Guardia Urbana

A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress  

Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
El dispositiu especial de la Guàrdia Urbana estarà actiu del 23 de febrer al 2 de març

Garantirà la seguretat, la circulació i el trànsit de vianants, així com les reserves d’espai previstes per a tot l’operatiu


La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha organitzat un pla de mobilitat i transport amb serveis especials per a la celebració, del 25 al 28 de febrer, del Mobile World Congress (MWC) 2019 a la Fira de Granvia. La principal tasca de la policia local serà garantir la seguretat, la circulació i el trànsit de vianants, així com les reserves d’espai previstes per a tot l’operatiu.

En el dispositiu especial, que començarà el dia 23 de febrer amb les activitats de L’Hospitalet Experience a la plaça d’Europa, hi haurà un ampli desplegament de la policia local que farà tasques de seguretat i de regulació del trànsit, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Fira, els organitzadors del congrés i el transport metropolità, presents al centre de coordinació ubicat aquests dies a la Fira de Granvia.

L’accés en transport públic dels més de 100.000 assistents a l’MWC es farà, principalment, per mitjà de l’L9 Sud del metro (estacions Europa|Fira i Fira) i de Ferrocarrils de la Generalitat (estació Europa|Fira), amb una previsió de 6.000 passatgers en les hores punta. També per les línies d’autobusos que passen per l’avinguda de la Granvia de L’Hospitalet i les llançadores de TMB que uniran els recintes firals de Montjuïc i de Granvia.

Els autobusos discrecionals contractats per les empreses i els hotels, més de 200 en hora punta, tenen un espai reservat al carrer de Salvador Espriu, entre els carrers de la Botànica i de les Ciències, i també està regulada l’entrada i la sortida als pavellons firals dels vehicles VIP d’empreses, al voltant de 600.

Els taxis, més de 3.000 vehicles en hores punta, tenen establertes sis zones per desencotxar passatgers al voltant de la Fira, una d’especial per a persones amb mobilitat reduïda i una parada per a 350 taxis al carrer de la Botànica.

Per facilitar la fluïdesa dels congressistes a les entrades del recinte firal i el transport a la zona, s’hi habiliten dues passarel•les de vianants sobre el carrer de les Ciències i l’avinguda de Joan Carles I, que se sumen als passos de vianants ja existents.

La regulació del trànsit per part de la Guàrdia Urbana es farà als carrers que envolten la Fira de Granvia —avinguda de Joan Carles I, carrer de les Ciències, plaça d’Europa, avinguda de la Granvia, carrer de la Botànica, carrer de Salvador Espriu, carrer de la Física i carrer de Can Trias—, amb la presència d’agents, el control de l’accés, les reserves i les prohibicions d’estacionament i la instal•lació de senyalització especial, panells, cons i tanques.

El dispositiu especial de la Guàrdia Urbana s’amplia també als voltants del recinte firal de La Farga, on se celebrarà el YoMo (Youth Mobile Festival) del 26 de febrer al 2 de març. S’hi col•locarà senyalització específica, s’efectuaran reserves d’estacionament per a autobusos discrecionals a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, i es controlaran els espais reservats i d’accés al recinte pels carrers de Barcelona i de Girona.

Últimes notícies

Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell (nova finestra)
Veure imatge de 	La policia local rep un dels Premis Nacionals de Seguretat Viària (nova finestra)
Veure imatge de  Dia Mundial de la Salut Mental a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400