Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Gastronomia

Resultats: 44


Gastronomia | 25/04/2023 13:50:00

La Primavera de Tapes serveix gairebé 30.000 tapes, un rècord històric

L’Hospitalet acull el 2023 vuit rutes gastronòmiques, la propera de les quals serà durant la Festa Major de Sant Josep, de l’11 al 14 de maig

Els 32 establiments que han participat en l’11a edició de la Primavera de Tapes han servit un total de 29.630 tapes, la qual cosa l’ha convertida en la ruta gastronòmica més exitosa de totes les que s’han fet fins ara.

Del 20 al 23 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros la tapa, amb consumició en alguns establiments.

...

Gastronomia | 23/04/2023 15:15:00

El Concurs de Cocteleria Ciutat de L’Hospitalet bat rècords de participació

El Concurs ha comptat amb la participació de 29 joves bàrmans de 19 escoles i establiments de tot Catalunya

Aquest matí ha tingut lloc la 38a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet al Renaissance Barcelona Fira Hotel. Hi han participat 29 concursants de 19 escoles d’hostaleria i establiments de Catalunya, un rècord de participació històric. Entre els participants hi ha dos alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

...

Gastronomia | 17/04/2023 12:10:00

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L'Hospitalet”

La Primavera de Tapes obre el calendari de les rutes gastronòmiques coincidint amb les Festes de Primavera

Aquest matí s'han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants de L'Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L'Hospitalet”.

Enguany, L'Hospitalet acollirà vuit rutes de tapes, la primera de les quals, la Primavera de Tapes, es farà coincidint amb les Festes de Primavera del 20 al 23 d'abril.

...

Gastronomia | 13/03/2023 13:00:00

Inscripcions obertes al 38è Concurs de Cocteleria per a joves professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”.

L’esdeveniment serà el diumenge 23 d’abril a les 11 hores al Renaissance Barcelona Fira Hotel

Les inscripcions a la XXXVIII edició del Concurs de Cocteleria per a joves professionals “Trofeu Ciutat de l’Hospitalet” estan obertes. S’hi poden inscriure tots els professionals i alumnes d’escoles d’hostaleria i cocteleries d’entre 16 i 27 anys amb un màxim de dos participants per centre formatiu o cocteleria

...

Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00

Com fer l'hostaleria més atractiva per als treballadors?

Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu...

Gastronomia | 23/12/2022 10:00:00

Què és el foodtech i per què canviarà l'hostaleria?

De manera creixent, durant els darrers anys, s'ha sentit parlar cada cop més de foodtech. Però què és i com ens està afectant? Per començar, el foodtech és com s'anomena l'ús de tecnologies i biotecnologies per generar innovacions que suposin un canvi important en la manera de produir els aliments, però també de processar-los, cuinar-los o distribuir-los. Per tant, el foodtech afecta tota la cadena de valor de la indústria alimentària. Des del sector primari, la...

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!