Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Gastronomia

Resultats: 46


Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00

Com fer l'hostaleria més atractiva per als treballadors?

Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu...

Gastronomia | 23/12/2022 10:00:00

Què és el foodtech i per què canviarà l'hostaleria?

De manera creixent, durant els darrers anys, s'ha sentit parlar cada cop més de foodtech. Però què és i com ens està afectant? Per començar, el foodtech és com s'anomena l'ús de tecnologies i biotecnologies per generar innovacions que suposin un canvi important en la manera de produir els aliments, però també de processar-los, cuinar-los o distribuir-los. Per tant, el foodtech afecta tota la cadena de valor de la indústria alimentària. Des del sector primari, la...

Gastronomia | 20/12/2022 13:00:00

Claus per mantenir la rendibilitat en el context actual

El context actual obliga el sector hoteler a ser especialment curós perquè la seva gestió s'ajusti als canvis que s'estan produint a nivell social i mundial. L'hostaleria és una indústria molt dinàmica que s'adapta als canvis, les innovacions, els nous conceptes i els gustos dels consumidors. Però ara també cal adaptar-se a una situació externa. 

...

Gastronomia | 14/12/2022

Sostenibilitat amb nom i cognoms: turisme i restauració

Després de dos anys de treball, aquest mes de juny del 2022 L'Hospitalet de Llobregat va obtenir una de les certificacions Biosphere de sostenibilitat turística i de reconeixement internacional, que atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR) amb la finalitat de certificar les bones pràctiques d’empreses i serveis turístics, impulsada a Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

...

Gastronomia | 12/12/2022 20:00:00

Lliurament dels premis de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

Avui s’han lliurat els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, així com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.

...

Gastronomia | 02/12/2022

La programació cultural com a dinamitzador de l'hostaleria de L’Hospitalet

Com es pot aprofitar la programació d'oci i cultura a l'hostaleria? Se'ns acudeixen algunes reflexions i idees útils que permetrien atraure clients als establiments de restauració, sobretot ara que s'acosta el Nadal i es crea una programació nodrida d'activitats amb exposicions, actuacions musicals i teatrals, etc.

...

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!