Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Totes les notícies

Resultats: 166


Gastronomia | 17/04/2023 12:10:00

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L'Hospitalet”

La Primavera de Tapes obre el calendari de les rutes gastronòmiques coincidint amb les Festes de Primavera

Aquest matí s'han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants de L'Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L'Hospitalet”.

Enguany, L'Hospitalet acollirà vuit rutes de tapes, la primera de les quals, la Primavera de Tapes, es farà coincidint amb les Festes de Primavera del 20 al 23 d'abril.

...

Ciutat | 03/04/2023 12:00:00

L’Hospitalet estrena un visor de dades interactiu de l’activitat turística

El Sistema d’Intel·ligència Turística de L’Hospitalet permetrà prendre decisions estratègiques sobre el futur del sector a la ciutat

L’Ajuntament estrena el Sistema d’Intel·ligència Turística de L’Hospitalet (SIT L’H), un visor de dades interactiu amb indicadors de l’activitat turística de L’Hospitalet. El projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona, permet obtenir dades dels últims anys sobre el perfil del turista, de la mobilitat dels visitants, del nivell d’ocupació d’allotjaments, del nombre d’activitats i visitants a congressos i fires, de les iniciatives sostenibles...

Gastronomia | 13/03/2023 13:00:00

Inscripcions obertes al 38è Concurs de Cocteleria per a joves professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”.

L’esdeveniment serà el diumenge 23 d’abril a les 11 hores al Renaissance Barcelona Fira Hotel

Les inscripcions a la XXXVIII edició del Concurs de Cocteleria per a joves professionals “Trofeu Ciutat de l’Hospitalet” estan obertes. S’hi poden inscriure tots els professionals i alumnes d’escoles d’hostaleria i cocteleries d’entre 16 i 27 anys amb un màxim de dos participants per centre formatiu o cocteleria

...

Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00

Com fer l'hostaleria més atractiva per als treballadors?

Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu...

Gastronomia | 23/12/2022 10:00:00

Què és el foodtech i per què canviarà l'hostaleria?

De manera creixent, durant els darrers anys, s'ha sentit parlar cada cop més de foodtech. Però què és i com ens està afectant? Per començar, el foodtech és com s'anomena l'ús de tecnologies i biotecnologies per generar innovacions que suposin un canvi important en la manera de produir els aliments, però també de processar-los, cuinar-los o distribuir-los. Per tant, el foodtech afecta tota la cadena de valor de la indústria alimentària. Des del sector primari, la...

Gastronomia | 20/12/2022 13:00:00

Claus per mantenir la rendibilitat en el context actual

El context actual obliga el sector hoteler a ser especialment curós perquè la seva gestió s'ajusti als canvis que s'estan produint a nivell social i mundial. L'hostaleria és una indústria molt dinàmica que s'adapta als canvis, les innovacions, els nous conceptes i els gustos dels consumidors. Però ara també cal adaptar-se a una situació externa. 

...

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!