Ajuntament de L'Hospitalet

Dinamització local

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Laboratori editorial a la biblioteca La Florida (nova finestra)
 • Veure imatge de TALLERS PRIMER TRIMESTRE 2019 (nova finestra)
  del dilluns 21 de gener al divendres 5 d'abril
 • Veure imatge de LudoTecla (nova finestra)
  del dissabte 2 de febrer al dissabte 15 de juny, 10:30h
  A partir del 2 de febrer, la Biblioteca Tecla Sala en col·laboració amb l’Associació Necronomicon’s recuperen l’espai de jocs de taula: el primer i tercer dissabte de cada mes, de 10:30 a 14 hores.
 • del dimarts 5 de març al dijous 4 d'abril
  ES REALITZARÀ AL CENTRE GORNAL ACTIVA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
  Obert el període d’inscripcions per al curs Excel Bàsic per a emprenedors que es durà a terme de manera presencial els dimarts i dijous de 16h a 19h al centre Gornal Activa de L’Hospitalet de Llobregat. La formació tindrà una durada de 30h i aprendràs les nocions bàsiques d’aquest programa informàtic.
 • Veure imatge de Abans i ara (nova finestra)
  del dimarts 5 al divendres 29 de març
  Postals d'Abans i ara és un projecte de la BlogL'Hosfera (Punts Òmnia de l'Hospitalet). Resultat del treball de tot un curs, cercant fotografies antigues de diverses fonts i fent sortides per fer la fotografia actual dels mateixos llocs, per així crear després les postals que reflecteixen el pas del temps de la nostra ciutat. Aquesta és la segona edició del projecte #lhpostal, treballant cada Punt Òmnia des del seu barri i fent xarxa per posar en comú el resultat final amb una exposició.
 • Veure imatge de Treballador autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens (nova finestra)
  del dimarts 19 al dimarts 26 de març
  L'objectiu d’aquesta sessió és donar a conèixer de forma global la figura de l'empresari individual o treballador autònom, des de totes les seves vessants, analitzant tot els seus drets i obligacions i incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social.
 • Veure imatge de Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play (nova finestra)
  Dijous, 28 de març
  Obert el període d’inscripcions per a la formació “Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play". La sessió es dirigeix a emprenedors i empresaris  (persones físiques i/o jurídiques) que vulguin integrar, assimilar i identificar millores dels propis recursos per desenvolupar amb èxit un projecte empresarial.
 • Veure imatge de Sessió Formativa " A quines xarxes socials m'interessa estar com a negoci" (nova finestra)
  Dilluns, 1 d'abril, 10 h
  La formació “A quines xarxes socials m’interessa estar com a negoci” va dirigida a  emprenedors i empresaris i es durà a terme de manera presencial el dilluns 1 d’abril de 10h a 14h al centre Gornal Activa de L’Hospitalet de Llobregat.  En aquesta sessió de 4 hores es farà un repàs a les possibilitats que ofereixen com a negoci les xarxes socials i serveis de missatgeria més utilitzats al món: Facebook, Youtube, WhatsApp, Instagram i Twitter.


 • Veure imatge de Curs català (nova finestra)
  del dimarts 2 d'abril al dimarts 18 de juny, 18:30h
  Ho organitza: el Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.
  Conduït per Gemma Bujons, voluntària lingüística.

  Cal inscripció prèvia!

  Tots els dimarts, del 2 al 9 d’abril i del 30 d’abril al 18 de juny, de 18.30 a 19.30h.
 • Veure imatge de EL (NOU) CONSUMIDOR ÉS 3.0, COM ACOMPLIR AMB LES SEVES EXPECTATIVES (nova finestra)
  del dimarts 2 al dijous 4 d'abril
  A través d’aquesta sessió formativa podràs saber com són i què n’esperen de tu les noves generacions (mil•lennials, centennials, etc.) -i les no tan noves però amb renovats hàbits de consum-. També coneixeràs les seves inquietuds i exigències cap al mercat i aprendràs a com emprar l’empatia per definir un discurs encertat i amb el que se sentin identificats.
 • Veure imatge de Festes de Primavera (nova finestra)
  del dijous 25 al diumenge 28 d'abril
  L’Hospitalet celebra les Festes de Primavera del 25 al 28 d’abril, la rambla de Just Oliveras, el parc de Bellvitge, els jardins de Can Sumarro, La Farga i el parc de la Remunta són, com ja és habitual, els principals escenaris de les festes.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400