Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Ciutats en Dansa (nova finestra)
  del dilluns 10 de desembre de 2018 al divendres 31 de maig de 2019
  Participa en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals a partir dels tallers que s’impartiran de gener a abril de 2019 en diferents barris de la ciutat. L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Busquem persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques. Encara ets a temps d’apuntar-t’hi.
 • Veure imatge de Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
  del divendres 1 de març al dimarts 30 d'abril
  En aquest primer trimestre concerts, exposicions i altres actes que no et pots perdre... i tot sense sortir del barri:
 • Veure imatge de Dansa. Quinzena metropolitana (nova finestra)
  del dijous 21 al divendres 29 de març
  A Collblanc – la Torrassa
  La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els metros i transports i els cinemes de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Perquè Dansa metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

  A la plaça Guernica s’han programat dos espectacles:


 • Veure imatge de Billie Jean (nova finestra)
  del dijous 21 al dissabte 23 de març, 17:30 h
  Cia. La Intrusa
  Aquesta peça explora l’estreta línia existent entre l’obsessió per exposar-se i xafardejar dels altres i la necessitat de preservar i mantenir oculta una privacitat probablement no del tot perfecta.
 • Veure imatge de Block (nova finestra)
  Dijous, 21 de març, 11 h i 18 h
  Motionhouse & Nofit State Circus
  Què passa quan topen la dansa i el circ? Convergeixen, entren en contacte i es barregen. Aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s’alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes.
 • Veure imatge de Sol Picó (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, 20:30 h
  Dancing with frogs
  A Dancing with frogs es reflexiona, qüestiona i analitza el món de la masculinitat, aquesta altra meitat, el complement biològic del femení. Què és allò masculí sense la part femenina?. Hi ha límits entre ells?. Com viu, sent, actua, pateix, es relaciona amb el món, l'home del segle XXI?. És el mateix de sempre o alguna cosa ha canviat?. Com ha de ser un home?. Què s'ha de fer per a ser-ne un?.
 • Veure imatge de Compartint famílies (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, 20:00 h
  Cia. La Prodigiosa
  Compartint famílies és un espectacle de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d’acollida. El seu principal objectiu és donar a conèixer l’acolliment, la mesura de protecció a la infància en la que l’administració atorga la guarda d’un menor durant un temps a una família, sense que existeixi finalitat adoptiva.
 • Veure imatge de III Memorial Antonio Carrión (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, a les 20 h
  Tercera trobada en memòria d’Antonio Carrión, estimat veí  i amic, que va ser president de la Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats, col•laborador i  impulsor de gran part de les activitats culturals dels barris.

  Tindrà lloc a l'Auditori la Torrassa i actuarà el grup de gòspel Gospel Feeling
 • Veure imatge de Franca Masu (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 20:00 h
  Sentimiento
  Franca Masu, una de les veus més fascinants del Mediterrani, retorna a una sonoritat més jazzística i presenta Sentimento, en un directe modern i renovat on respiren algunes de les noves composicions en llengua catalana, italiana, i napolitana que sortiran al seu proper disc, i altres de les més suggestives del seu preciós repertori.
 • Veure imatge de Espectacle: Els contes d’en Keke Shuga (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, a les 12.30 h
  Sota el nom de La Glorieta, el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa ofereix una programació estable d’activitats al carrer, pensades per a un públic familiar, en la qual tenen cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.

  Per als més menuts del barri, dissabte 23 de març de 2019, a les 12.30 hores, a la plaça del Mercat de Collblanc gaudirem de l’espectacle infantil “Els contes d’en Keke Shuga”, d’Enric Hugas.
 • Veure imatge de All-Inclusive (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 12:30 h
  Cia. UnaiUna
  El guiri arriba amb una ruta preparada per un altre guiri per veure coses de guiris. Però, què succeeix quan nosaltres anem fora? També som guiris?
 • Veure imatge de Tothom Balla - Assaig general (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 10 h
 • Veure imatge de Enric Montefusco (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 19 h
  Després d’aquella celebrada abraçada a la música popular que va significar el seu debut en solitari, Meridiana (Buena Suerte, 2016), Enric Montefusco no ha deixat d’explorar per terra, mar i aire els mecanismes de la cançó. A la publicació del seu primer llibre, Carne de cañón (Bandaàparte, 2018), s’ha d’afegir Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018), un EP  -i un directe inoblidable al Teatre Grec al juliol- on es va fer acompanyar de cinc artistes, Albert Pla, Niño de Elche, Maria Arnal, Nacho Vegas i  Los Hermanos Cubero. Un autor en plenitud que ja té enllestit el repertori del seu segon àlbum que no s’editarà fins a l’abril però que, al Teatre Joventut, viurà una preestrena molt especial.
 • Veure imatge de Música Acollidora (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 18:00 h
  Ho organitza: Espai de Ciutadania
  A  càrrec de Laura del Río i Luís Avendaño
  L'Espai de Ciutadania organitza aquest Concert en el que podrem gaudir de l'excel•lent veu de la soprano de l'Hospitalet Laura del Río, en favor de les persones refugiades. Tota la recaptació, en sistema de Taquilla Inversa, serà per a la Creu Roja.
 • Veure imatge de Malaclypse al TePeKaLeSOUND (nova finestra)
  Dimarts, 26 de març
  Concert de música improvisada
  Aquest mes l'espai TePeKaLeSOUND comptarà amb la formació Malaclypse Sax Quartet: Agustí Martínez, El Pricto, Liba Villavecchia i Ferran Besalduch, quatre saxofonistes que faran una sessió de música improvisada.
 • Veure imatge de Give me protein (nova finestra)
  del dijous 28 al divendres 29 de març
  Kernel Dance Theatre
  Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun
 • Veure imatge de Ephimera (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, 19:00 h
  Cia. Paloma Hurtado
 • Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 28 de març
  Lliga de poesia en directe, on els slamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix!
 • Veure imatge de Cuba va. Cançons per a la revolució (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Fou la insurrecció dels rebesnets de Martí i de Maceo. L’amotinament de la raó il·lustrada front els lacais corruptes de la Màfia de l’oncle Sam. L’esperança dels espoliats, en els fusells amagats al Pico Turquino, entrant a Santiago de Cuba. La revolta dels dignes amb fam per aprendre a llegir i escriure. Els famèlics proclamant la sanitat, l’educació, la cultura i la dignitat. La derrota de la comanadoria ianqui a platja llarga. El discurs de les sobiranies dels pobles a l’assemblea de les nacions. La lluita contra l’imperialisme allà on es trobi. Cuba va. Per això li cantem.
 • New GospelVeure imatge de New Gospel (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Amb motiu de la celebració del 10è aniversari del naixement del Cor New Gospel, 30 cantaires sota la direcció de Manel Garcia Sepúlveda unim les nostres veus per transmetre l'esperit del gospel i la nostra passió per cantar i gaudir de la música.
 • Veure imatge de Un projecte de dansa sota el metro (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 18:00 h
  Hop, és una plataforma de creació, recerca i exhibició de les danses urbanes i les seves formes tradicionals.
 • Veure imatge de El novio (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  Cia. Iván Gongora
  Una obra física,  intensa i  emocionant que relata la lluita d’una dona per l’amor del seu home, “el novio”, perdut completament en la seva ment,  en els seus records, en el seu passat, un home que viu una altre realitat perquè estima a la seva dóna però el record d’un altre amor no el deixa viure amb claretat.
 • Veure imatge de Conseqüències (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  Cia. Moveo
  Marta Hervàs, Xavier Palomino, Núria Planes, Adrià Viñas, Pino Steiner
 • Veure imatge de Sin vergüenza (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Col·lectiu El Brote
  El Col•lectiu El Brote és un projecte de vida i artístic que reclama i visibilitza la inclusió de persones amb diversitat funcional en el nostre dia a dia.
 • Veure imatge de RESSONA (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  La Lunares (flamenc)
  Actuació de flamenc a càrrec de La Lunares dins la programació RESSONA del Centre Cultural Bellvitge-Gornal