Ajuntament de L'Hospitalet

Activitats al carrer

RSS
 • del 21 de gener al 25 de novembre, (dissabtes i diumenges) a les 11:00 h
  Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en familia i jornades participatives entre d'altres, que ens descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2018 (nova finestra)
  del 18 d'octubre a l'1 de desembre
  De nou encetem el 18 d'octubre de 2018 una nova edició del Cicle L'H Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 1 de desembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...
 • Veure imatge de Tapes del Món (nova finestra)
  del 20 al 21 d'octubre
  La quarta edició de la cita gastronòmica arriba amb dues novetats importants, un canvi d’ubicació i els tallers que tindran lloc durant tot el cap de setmana. Enguany Tapes del Món s’instal•la a la rambla de la Marina, entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet.
 • Veure imatge de Desfilada (nova finestra)
  Dissabte, 20 d'octubre, 19:30 h
  A més dels professionals, alguns clients de les botigues també hi participaran.
  L’objectiu és donar a conèixer les botigues del barri de Santa Eulàlia, mostrant els productes que s’hi poden trobar, mitjançant una desfilada de moda. La desfilada comptarà amb la participació de models professionals i clients de les botigues, que tindran l'oportunitat de fer de models per un dia.
 • Veure imatge de Acròbates al Carrer (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre, 12 a 20.30 h
  Festival Acròbates
  El tret de sortida del Festival Acròbates 2018 omplirà el dia d’activitats al voltant de la música i la poesia. Consulteu el programa previst i gaudiu amb nosaltres de la poesia durant tot el dia!
 • Veure imatge de 4a Jornada Ludicomatemàtica a l'Hospitalet  (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre, 10.30 h
  Matemàtiques divertides per a tota la família
  Per quart any consecutiu s’organitza aquesta jornada a l’Hospitalet, què en les anteriors edicions va aplegar un públic familiar amb centenars de persones.
  Hi haurà activitats com  construcció de cúpules de Leonardo, Polydron gegant, joc de gratacels, trencaclosques, jocs d'estratègia,exposició cubs de Rubik  i molt més.
  Us convidem a passar un matí "tocant" les matemàtiques!
 • Veure imatge de STREET SL'HAM (Festival Acròbates) (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre
  El Poetry Sl'ham de L'Hospitalet surt al carrer. Ens emportem els nostres millors Slhamers a un campionat molt especial celebrat a la Rambla Just Oliveres, en el que el públic, amb el seu vot, decideix el guanyador. Si encara no coneixes la competició poètica més de moda aquesta és la teva oportunitat. Apropa't a gaudir del Street Slham en el marc del Festival Acròbates.
 • Veure imatge de “Vermut Blues” –  Barcelona Bluegrass Band (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre, 12:30 h
  XIII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
  Davant el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa actuaran Lluís Gómez, Joan Pau Cumellas, Miguel Talavera i Maribel Rivero, músics d'acreditada qualitat i solvència, formen aquesta banda de bluegrass, la música folklòrica de les muntanyes dels Apalatxes que significa sempre diversió garantida.

  Bon Blues al carrer a l’hora del vermut!
 • Veure imatge de FESTA MOVEMBER (nova finestra)
  Diumenge, 11 de novembre, d'11 a 14 h
  Pessics de Ciència
  Vine a fer el vermut, afaita’t la barba, deixa’t bigoti, col·labora amb la Movember Foundation i assisteix a les xerrades de l’IDIBELL Contribueix a que la vida dels homes sigui més sana i feliç!

  Xerrada a càrrec del Dr. Álvaro Aytés i del Dr. Josep Maria Piulats, investigadors  de l’IDIBELL.

  Música amb Amenizando Guateques & Carlos Ramone

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400