Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Taller d'Educació Positiva "Habilitats per créixer de forma saludable i positiva"

Adreçat a famílies amb fills i filles de 6 a 12 anys a l'Escola Joaquim Ruyra
del 9 al 16 de desembre
Organitzadors: 
Unitat de Ciutat Educadora
Lloc: Escola Joaquim Ruyra(Escola Joaquim Ruyra)
C. Llorer 0001  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tots els tallers tindran lloc a l'Escola Joaquim Ruyra a l'Espai: Escola de Vida, al carrer Llorer
El taller d’Educació Positiva “Habilitats per créixer de forma saludable i positiva” ofereix acompanyament a les famílies del barri amb fills i filles d’entre 6 a 12 anys. Una iniciativa emmarcada dins les accions educatives del Pla Integral de Regeneració Urbana de Blocs la Florida-Les Planes i del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies que té com a objectiu acompanyar les famílies a l’hora de ser pares i mares per influir positivament en la criança dels infants.

El taller, iniciat el passat 21 d’octubre, acull una vintena de famílies de procedència cultural diferent, amb interessos compartits al voltant de l’educació dels seus fills i filles.

Les trobades continuaran al llarg d’aquest trimestre fins el proper 16 de desembre, tenen lloc els dilluns  en horari de 17:30h a 19:00h a l'escola Joaquim Ruyra.

Les properes sessions seran:
  • Dilluns, 18 de novembre, de 17'30h a 19h
  • Dilluns, 25 de novembre, de 17'30h a 19h
  • Dilluns, 2 de desembre, de 17'30h a 19h
  • Dilluns, 9 de desembre, de 17'30h a 19h
  • Dilluns, 16 de desembre, de 17'30h a 19h

Aquests tallers apleguen famílies provinents de diferents centres educatius: Balaguer, Pau Vila, Pere Lliscart, Menéndez Pidal, Sant Gervasi i el mateix Joaquim Ruyra.

La metodologia participativa afavoreix que totes les persones que formen part del grup tinguin la possibilitat d’expressar els seus dubtes, reflexions i emocions al voltant de com entenen i viuen l’educació dels seus fills i filles i com fan per acompanyar als petits de casa.

Durant les primeres trobades s’ha anat creant un clima de confiança amb el grup que ha permès compartir vivències i preocupacions, reflexionant junts sobre temes bàsics per fomentar un creixement saludable. El temps que dediquem als fills/es, l’adult com a referent i model, els límits i l’autoritat són alguns del temes que s'aborden en aquest taller que l'Ajuntament dinamitza en aquest cas, als barris de la Florida i les Planes amb la col•laboració de Barcelona Espai de Supervisió.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400